Bli återförsäljare?

Om du vill erbjuda dina kunder kameraövervakningssystem kan Bascoms återförsäljningsprogram vara perfekt för dig! Läs mer om fördelarna det erbjuder eller kontakta oss genast genom att ringa 08 446 850 62 eller fyll i kontaktformuläret längst ner på denna sida.

Du levererar ett kameraövervakningssystem som gör din kund nöjd

Professionell kameraövervakning behöver inte vara komplicerad. Våra kamerasystem erbjuder alla funktioner som man kan förvänta sig av ett modernt kamerasystem och de är utformade med slutanvändaren i åtanke. Din kund kommer att få tydliga kamerabilder och ett lättanvänt kamerasystem.

Systemet är enkelt att installera

Vad är värre än att spendera timmar på att försöka få ett kamerasystem att fungera? Därför är alla Bascoms kamerasystem extremt lätta att installera. Allt du behöver göra är att ansluta kablarna och systemet fungerar direkt. Du behöver inte oroa dig för komplicerade inställningar och kan leverera våra kamerasystem enkelt och smidigt.

Bascom tillhandahåller support

Vi gör allt vi kan för att göra våra kamerasystem så enkla som möjligt att använda för våra slutanvändare. När systemet installerats är det de som faktiskt kommer att använda det. Om dina kunder har några frågor om kamerasystemet kan de kontakta Bascom direkt. Dina kunder kommer att få den support de behöver och du kan fokusera på nästa projekt.

Din vanliga kontaktperson står till din tjänst

Varje situation är annorlunda och kräver sitt eget unika kamerasystem. Eftersom alla våra produkter är kompatibla med varandra kan våra kamerasystem skräddarsys efter kundens exakta önskemål. Bascom står till din tjänst om du behöver någon att bolla tankar med för att hitta den perfekta lösningen för att göra din kund nöjd.

Utmärkta inköpsvillkor

Vi vill att du ska bli en framgångsrik återförsäljare från dag ett. Därför erbjuder vi vassa inköpspriser till alla återförsäljare, även till dem som just börjat. Dessutom levererar vi våra produkter snabbt. Slutligen så förlitar vi oss inte på besvärliga kontrakt. Vi tror att det bästa sättet för att uppnå gemensam framgång är genom att samarbeta.

Är du intresserad?

Om du vill leverera kamerasystem som kommer att göra dig och dina kunder riktigt nöjda så kontakta oss genom att ringa 08 446 850 62 eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Skicka ett meddelande